Top Ad unit 728 × 90

Senaste nytt

recent
no

Första bilderna på eurovisionscenen!

Idag har de första bilderna på Eurovision Song Contests scen i Malmö Arena släppts!

Årets fjärilstema går igen även i designen av scenen: Viktor Brattström och Frida Arvidsson som står bakom konstruktionen berättar för SVT att scenelementen har hämtat form från allt från stilstudier av fjärilsvingar och bilder av nattfjärilar fotograferade med lång slutartid, till arkitektonisk och tekniskt avancerad modern haute couture.

Grundtanken som man förde fram redan i höstas, att publiken ska komma närmare artisterna, sammanförs med modern projektionsteknik för att ge en upplevelse av intimitet samtidigt som det ska kännas som något man inte upplevt tidigare.

Spontant får jag nog klämma fram ett litet wow! Förutom att det känns nytt och fräscht så tycker jag det ser riktigt läckert ut, inte minst med tanke på hur nära publiken ser ut att faktiskt komma scenen - det är inte utan att jag ännu mer ser fram emot veckan i Malmö i maj nu. Här är bilderna (Klicka på dem för en större version):

Källa: SVT.
Första bilderna på eurovisionscenen! Reviewed by Pierre on 14:27:00 Rating: 5

6 kommentarer:

 1. Jag är riktigt besviken!!

  SvaraRadera
 2. Jag är positivt överraskad! Nu börjar man fatta vad de menar med det intima! Jättebra att man inte försökt apa efter senaste årens arenor utan försökt tänka nytt. Liknar väl mest Irlands från 97 om man ska jämföra, men den gillade jag mycket. Ser jättefint ut på bilderna!

  SvaraRadera
 3. Jag har stå plats i center i arenan ser kollt ut ju kanon ju

  SvaraRadera
 4. Hur kan man vara besviken på det där?? Tycker att scenen ser hur grym som helst ut. Lätt den bästa som jag sett i Eurovision. Det här med att hålla finalen i Malmö kanske blir riktigt bra ändå. Var väldigt skeptisk till det i början. :)

  SvaraRadera

All Rights Reserved by Pierre's Schlager © 2014 - 2015
Powered By Blogger

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *

Använder Blogger.