Top Ad unit 728 × 90

Senaste nytt

recent
no

Gor Sujyan sjunger Lonely planet i Malmö!

Kvällens första nationella final gick av stapeln i Armenien där den internt utvalde Gor Suryan framförde fyra låtar i en liten tvstudio uppbackad av sitt ordinarie band The Dorians. Med tanke på att Armeniens bidrag så här långt i stor utsträckning hållit en viss kvalitet - och dessutom lyckats riktigt bra i Eurovision Song Contest - var jag ordentligt besviken över kvällens final. 

Gor kan visserligen sjunga, men låtmaterialet var inte mycket att hänga i eurovisiongranen. Det handlade genomgående om riktigt trist midtemporock framförd på rejält kackig engelska - och med tvstudioinramningen ovanpå det så kändes det hela mest som en amatörafton på den lokala puben.

Bland de fyra låtarna valde tvtittarna och den röstande juryn i alla fall det minst dåliga bidraget, Lonely planet, skriven av Vardan Zadoyan tillsammans med Black Sabbaths gitarrist Tony Iommi. I det här skicket tror jag inte den räcker någonstans alls i Eurovision, men om man bestämmer sig för att fila på bidraget och lägger på ett tyngre och fetare arrangemang så kanske det kan hända saker. Men nej, det här kommer inte att höra till mina favoriter i år. Så här låter årets bidrag från Armenien, Lonely planet med Gor Sujyan:

Kvällens tävlande låtar:
1. Lonely Planet
Toy Planet
No Time 
Lying
Gor Sujyan sjunger Lonely planet i Malmö! Reviewed by Pierre on 20:18:00 Rating: 5

1 kommentar:

  1. Haha har absolut ingen chans i Malmö :) De där va alltså det bästa dom hade? :)

    SvaraRadera

All Rights Reserved by Pierre's Schlager © 2014 - 2015
Powered By Blogger

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *

Använder Blogger.