Top Ad unit 728 × 90

Senaste nytt

recent
no

San Marinos bidrag Crisalide med Valentina Monetta har presenterats

Trots att Valentina Monetta bara nådde en fjortondeplats i semifinalen i Baku med sin The Social Network Song (Oh Oh – Uh - Oh Oh) så uppnådde hon därmed San Marinos hittills bästa placering i tävlingen - vilket kanske var en av anledningarna till att hon och kompositören Ralph Siegel fick förtroende att stå bakom San Marinos bidrag även i år?

Jag var ordentligt skeptisk till att satsa på team Monetta/Siegel igen efter förra årets rätt vidriga spektakellåt - men efter att ha hört årets låt Crisalide (Vola) som presenterades officiellt ikväll tänker jag göra en tvärvändning! Jag är glad att Valentina är med igen och därmed får möjlighet att återvinna lite värdighet - för det här är ju faktiskt riktigt bra!

Låten är i och för sig rätt schizofren med halva låten som en ballad och halva som en händerna-i-luften-schlager - men jag köper det faktiskt rakt av. Jag älskar att det är på italienska (och hoppas verkligen att de inte får för sig att ändra på det) och tycker att låten funkar riktigt bra trots sin schizofreni. Jag hoppas Valentina slår sanmarinesiskt placeringsrekord igen, och gärna med råge - här är Crisalide (Vola) i den officiella videon:

San Marinos bidrag Crisalide med Valentina Monetta har presenterats Reviewed by Pierre on 17:18:00 Rating: 5

1 kommentar:

  1. Asså nej... Då tyckte jag faktiskt mer om förra året kritiserade Monetta låt. :)

    SvaraRadera

All Rights Reserved by Pierre's Schlager © 2014 - 2015
Powered By Blogger

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *

Använder Blogger.