Top Ad unit 728 × 90

Senaste nytt

recent
no

Makedoniens nya bidrag har presenterats

För tre veckor sedan presenterade Makedonien sitt bidrag Imperija med den omaka duon Esma Redžepova och Vlatko Lozanovski, eller Esma & Lozano som de kallar sig i det här sammanhanget - bara för att lika snabbt dra tillbaka det efter en rad negativa reaktioner i hemlandet, både på låten i sig och på videon som låten presenterades i.

Det var bara för duon att åter sätta sig vid ritbordet och illa kvickt klämma fram ett nytt bidrag - det är ju deadline nu på måndag för deltagarländerna att bli klara med sina bidrag. Ikväll presenterades så ett nytt försök, Pred da se razdeni, som ett inslag i en nyhetssändning.

Jag tycker det är trist att Imperija drogs tillbaka, för även om den inte var en fullträff så kändes den åtminstone fräsch och intressant. Pred da se razdeni känns som precis vad den är - ett hastverk och en nödlösning som inte lyckas ta tillvara potentialen som uppenbarligen finns i den spännande duosammansättningen. Här är årets bidrag från Makedonien - om man inte hinner ändra sig igen före måndag:

Makedoniens nya bidrag har presenterats Reviewed by Pierre on 20:19:00 Rating: 5

1 kommentar:

  1. Där slängde Makedonien topp tio placeringen till att inte ens komma till final..
    . Va håller dom på med. Jag tyckte verkligen om förra bidraget, det här e bara så tråkigt

    SvaraRadera

All Rights Reserved by Pierre's Schlager © 2014 - 2015
Powered By Blogger

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *

Använder Blogger.