Top Ad unit 728 × 90

Senaste nytt

recent
no

Rösta på bidragen i Eurovision Song Contests semifinaler!

Alla bidragen till Eurovision Song Contest 2013 är nu klara - det är hög tid att nörda loss och börja tippa, tycka, rösta och spekulera om hur det kommer att gå i Malmö i maj! Jag har därför nu startat två omröstningar om bidragen i de båda semifinalerna - du hittar dem här under, men fortsättningsvis finns de också ute i högerspalten under rubrikerna Omröstning - Eurovision Song Contest semifinal 1 och Omröstning - Eurovision Song Contest semifinal 2.

Det funkar så här: Om du tycker att ett bidrag förtjänar en högre placering i listan än det har just nu - klicka tumme upp. Om du tvärtom tycker att det förtjänar en lägre placering - klicka tumme ner. Rösta på alla bidragen - eller bara på de som du känner dig engagerad i. Du kan när som helst komma tillbaka och ändra ditt omdöme om ett bidrag. Om du klickar på den lilla bilden vid respektive bidrag så öppnas ett YouTube-klipp med bidraget i ett nytt fönster! Ungefär så! Nu är det bara att rösta på - omröstningarna pågår fram till respektive semifinal i maj!

Rösta på bidragen i Eurovision Song Contests semifinaler! Reviewed by Pierre on 12:28:00 Rating: 5

4 kommentarer:

 1. Kul grej! Inga planer på att göra samma med final låtarna? Kul att se hur de ligger till med.

  SvaraRadera
 2. @Anonym: Jo varför inte, allt för läsarna; nu ligger en likadan omröstning för de sex redan klara finalisterna ute i högerspalten! :D

  SvaraRadera
 3. Schweiz låt är bra liksom Island Bulgarien Kroatiens Makedoniens Norges Danmarks Estlands Rysslands och Ukrainas och några till enligt mig.

  SvaraRadera
 4. Georgiens låt är med bra och Ungerns. I det hela ett bra esc år låtmässdigt

  SvaraRadera

All Rights Reserved by Pierre's Schlager © 2014 - 2015
Powered By Blogger

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *

Använder Blogger.