Top Ad unit 728 × 90

Senaste nytt

recent
no

Så förändras Robin Stjernbergs scenshow i Malmö

Redan vid Robin Stjernbergs seger i Friends Arena i mars stod det klart att han skulle tvingas ändra i sitt scennummer inför tävlandet i Eurovision Song Contest eftersom han tävlade tillsammans med fem dansare och två körsångare - medan det ju bara är tillåtet med max sex personer på scenen i Eurovision Song Contest.

Nu har SVT avslöjat en del om hur man har förändrat. Koreografen Ambra Succi berättar att tre av dansarna; Mario Amigo Perez, Alina Bjerkland och Eva Kavenstrand, inte åker med till Malmö. Kvar blir Juan Pérez och Anna Holmström som kompletteras av Joao Assuncao som nu tagits in som en tredje dansare. Valet av två killar och en tjej sägs bero på att man vill att bilden av det nya numret ska likna det gamla där de manliga dansarna hade framträdande roller - samtidigt som målet är att det nya numret ska kännas större och mäktigare än förut.

I Melodifestivalen körade Johan Boding och Dea Norberg i kulisserna bakom Robin utan att synas, men i Eurovision måste alla som deltar i numret synas på scenen varför nu också de är en del av koreografin.

Redan tidigare har det avslöjats att man också byter kläder inför tävlandet i Eurovision. Robin kommer att ha ljusare kläder medan dansarna har mörkare. Robins nya kläder sägs också ge en mjukare framtoning än den mer strikta vi såg i Melodifestivalen.

En annan förändring blir att Robin nu kommer att framföra större delen av låten stående på ett podium med dansarna runt omkring - Robin kommer att delta mindre i koreografin och istället fokusera mer på sången

Källa: SVT.
Så förändras Robin Stjernbergs scenshow i Malmö Reviewed by Pierre on 15:31:00 Rating: 5

Inga kommentarer:

All Rights Reserved by Pierre's Schlager © 2014 - 2015
Powered By Blogger

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *

Använder Blogger.