Top Ad unit 728 × 90

Senaste nytt

recent
no

Serbiens bidrag i två nya versioner

Att påstå att årets serbiska bidrag Ljubav Je Svuda med Moje 3 inte hör till mina favoriter i årets startfält är ett rejält understatement, så därför blir jag inte helt till mig i trasorna när tjejerna nu gjort ytterligare två versioner av sin låt, särskilt som ingen av dem i mina öron gör särskilt mycket för att lyfta den till nya höjder.

För dig som har högre tankar om låten finns här nedan först Love is all around us, en avskalad balladversion med engelsk text, och därunder en poprockversion med originaltexten på serbiska. Min presentation av Serbiens bidrag hittar du här.


Serbiens bidrag i två nya versioner Reviewed by Pierre on 17:53:00 Rating: 5

Inga kommentarer:

All Rights Reserved by Pierre's Schlager © 2014 - 2015
Powered By Blogger

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *

Använder Blogger.