Top Ad unit 728 × 90

Senaste nytt

recent
no

Programmet för den första semifinalen

Nu är eurovisionveckan äntligen här! Idag är det dags att genrepa den första semifinalen och sedan rullar det på veckan igenom fram emot lördagens klimax med Eurovision Song Contests final.

Den första semifinalen kommer att inledas med en pimpad version av numret Loreen framförde i Melodifestivalens final - Euphoria tillsammans med teckentolkande elever från Östervångsskolan och en kör med elever från Bergaskolans och Djupadalsskolans musikklasser. Som mellanakt blir det dansnumret Norrsken med musik komponerad av Andreas Kleerup framfört av några av Europas bästa dansare i regi av Fredrik "Benke" Rydman. Dessutom utlovas ett inslag med Lynda Woodruff som får stå för presentationen av Sverige på sitt alldeles egna sätt.

Jag kommer att finnas på plats och livetwittra i arenan under det första genrepet nu ikväll - häng gärna med på http://twitter.com/PierresSchlager - för att sedan avnjuta kvällens andra rep som en alldeles vanlig besökare från parkett. Notera att måndagens sena rep är viktigt - det är då de olika jurygrupperna runt om i Europa avlägger sina röster. I morgon följer sedan ytterligare ett genrep innan det är dags för det stora allvaret för de första semifinalisterna. Passar också på att påminna om mitt Instagramkonto där de flesta bilder jag tar här i Malmö hamnar!

Här är alla hållpunkter för den första semifinalen:

måndag
17.00 Dressrehearsal I för semifinal I.
21.00 Dressrehearsal II för semifinal I - juryn röstar.

tisdag
15.00 Dressrehearsal III för semifinal I
21.00 Eurovision Song Contest, semifinal I
23.20 Presskonferens för länderna som kvalificerat sig för final
Programmet för den första semifinalen Reviewed by Pierre on 12:55:00 Rating: 5

Inga kommentarer:

All Rights Reserved by Pierre's Schlager © 2014 - 2015
Powered By Blogger

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *

Använder Blogger.