Top Ad unit 728 × 90

Senaste nytt

recent
no

Robin Stjernbergs andra rep i Malmö Arena

Idag var det dags för team Robin Stjernberg att köra sitt andra repetitionspass på scenen i Malmö Arena. Det första repet lämnade ju en hel del frågetecken i form av röriga kameravinklar, viss förvirring på scenen och en helt ny garderob som lämnade en del att önska så det var inte utan viss spänning man bänkade sig i arenan.

Med stor lättnad konstaterar jag att flera frågetecken rätades ut idag. Kamerorna fokuserar mer på Robin nu, det är färre snabba klipp och byte av fokus vilket ger ett bättre flöde och en känsla av ett sammanhållet nummer på ett helt annat sätt än på första repet. Även på scenen känns det mer uppstyrt i ett nummer där dansarna och körsångarna känns som en förlängning av Robin. Under den avslutande omtagningen kör man dessutom ett glittrande vattenfallspyro i slutet av låten. Det ser riktigt snyggt ut i arenan - men en smula fjuttigt på tvskärmarna.

Robin själv känns hur stabil som helst. Sången låter hur bra som helst och han strålar av självförtroende - han ser ut att ha kul på scenen!

Sammantaget tycker jag det här repet var ett stort lyft. Det hade sett grymt ut om det inte vore för att man tydligen tänker hålla fast vid de nya scenkläderna. Jag har fortfarande svårt att tycka annat än att de ser ut som tygstycken fladdrande på ett klädstreck vilket gör att numret ser slappt och slafsigt ut. I mina ögon drar det ner helhetsintrycket en bra bit - det känns sååå onödigt.
Robin Stjernbergs andra rep i Malmö Arena Reviewed by Pierre on 14:04:00 Rating: 5

Inga kommentarer:

All Rights Reserved by Pierre's Schlager © 2014 - 2015
Powered By Blogger

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *

Använder Blogger.