Top Ad unit 728 × 90

Senaste nytt

recent
no

Robin Stjernbergs första rep i Malmö Arena

Tidigt på eftermiddagen idag hade Robin Stjernberg sitt första repetitionspass i Malmö Arena. Under fyra genomkörningar av You fick vi för första gången se det nya scennumret och de nya scenkläderna. Intrycken är många och rejält tudelade - här är några av dem:

Robin står på ett podium, som upp-peggad på tee, omgiven av de tre dansarna och de två körsångarna som också är en del av koreografin. Den biten funkar fint och kommer att se ännu bättre ut när man lyckas synka den med kameraarbetet. Färgschemat går i främst rött med blåa inslag och under den sista omtagningen fylls också scenen av rök och vi får ett pyroregn i slutet av låten.

På plussidan finns framför allt att Robin känns trygg, stark och full av självförtroende. Sången lät rakt igenom mer än ok. Känns riktigt skönt och lovande att han är med på banan från start!

Kameravinklarna kändes rejält röriga till en början, men redan under de här fyra genomkörningarna blev de allt bättre efterhand, så även om det känns långt ifrån hundra just nu tror jag man får ordning på den biten i god tid till finalen.

Det stora minuset ligger i de nya kläderna som är en stor besvikelse i vitt, grått och beigt. Som något en Project Runway-reject inte hunnit få färdigt i temat Casual citymode för somriga dagar på strandpromenaden. Det drar ner helhetsintrycket rejält och gör att det känns färglöst och slafsigt. Jag hoppas att det finns utrymme att tänka om här, för kläderna bidrar starkt till att repet sammanfattningsvis känns lite väl mycket njaaa. (Klicka på bilderna för större version i bättre upplösning)Robin Stjernbergs första rep i Malmö Arena Reviewed by Pierre on 13:54:00 Rating: 5

Inga kommentarer:

All Rights Reserved by Pierre's Schlager © 2014 - 2015
Powered By Blogger

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *

Använder Blogger.