Top Ad unit 728 × 90

Senaste nytt

recent
no

Bosnien Hercegovina är tillbaka i Eurovision Song Contest!

Det såg mörkt ut i höstas när både Cypern och Kroatien meddelade att man inte tänker delta i Eurovision Song 2014. Nu börjar det dock se ljusare ut igen! Häromveckan meddelade Portugal att man är tillbaka på banan - och idag meddelade även det bosniska tvbolaget BHRT att Bosnien Hercegovina återkommer nästa år efter ett års uppehåll.

Förra året valde bosnierna att dra sig ur av ekonomiska skäl men har nu beslutat sig för att åter delta trots att den ekonomiska situationen inte har förbättrats. Detta efter starka reaktioner sedan man dragit sig tillbaka ifjol, då många menade att man hade kunnat lösa situationen med hjälp av sponsorer. Nu är det just en sådan lösning som ska ordna med bosniskt deltagande nästa år, med det arrangerande tvbolaget BHRT i samarbete med sponsrande företag och organisationer.

Just nu ser vi därmed ut att ligga på samma antal deltagarländer som förra året även om flera rykten florerar om olika länders deltagande eller tillbakadragande. Det talas till exempel om risk att Rumänien och Serbien drar sig ur medan Polen kan tänkas göra comeback. Deadline för anmälan till nästa års tävling är nu på fredag, men Grekland har getts längre tid på grund av ombildandet av det nationella tvbolaget.
Bosnien Hercegovina är tillbaka i Eurovision Song Contest! Reviewed by Pierre on 19:12:00 Rating: 5

1 kommentar:

  1. Bosnien Hercegovina, väldigt roligt att de är tillbaka! :) Två väldigt bra ESC låtar är just från dem. Pokusaj och Love in rewind

    SvaraRadera

All Rights Reserved by Pierre's Schlager © 2014 - 2015
Powered By Blogger

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *

Använder Blogger.