Top Ad unit 728 × 90

Senaste nytt

recent
no

Final för Malta den 8 februari

Startfältet i Maltas eurovisionuttagning Malta Song for Europe börjar ta form! De rekordmånga 210 inskickade bidragen har nu bantats ner till mer behändiga 70 i en första sållning. Precis som förra året kryllar startfältet av såväl svenska upphovsmän som välbekanta tävlande artister. Bland de svenska upphovsmännen märks Idol-vinnaren Erik Grönwall och den eurovisionmeriterade Jonas Gladnikoff medan vi på artistsidan känner igen till exempel de tidigare maltesiska representanterna Fabrizio Faniello och Miriam Christine. Du hittar hela listan med de 70 kvarvarande här.

Nu väntar nästa sållningsfas där de 70 ska krympas till 20 semifinalister. Vilka dessa är kommer att avslöjas i tvprogrammet Xarabank fredagen den 29 november.

Samtidigt har också meddelats att semifinalen går av stapeln fredagen den 7 februari då semifinalisterna gör upp om de fjorton platserna i finalen som sedan äger rum dagen därpå, lördagen den 8 februari. I båda deltävlingarna avgörs resultatet med de kombinerade rösterna från sex domare samt de röstande tvtittarna.

Final för Malta den 8 februari Reviewed by Pierre on 20:10:00 Rating: 5

Inga kommentarer:

All Rights Reserved by Pierre's Schlager © 2014 - 2015
Powered By Blogger

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *

Använder Blogger.