Top Ad unit 728 × 90

Senaste nytt

recent
no

The Common Linnets representerar Nederländerna

Vid en presskonferens idag meddelade det nederländska tvbolaget AvroTros att Nederländerna kommer att representeras av den nybildade duon The Common Linnets i Köpenhamn i vår.

Duons medlemmar Ilse DeLange och Waylon är dock långt ifrån nykomlingar. Båda har framgångsrika solokarriärer på hemmaplan i ryggen och har känt varandra sedan de gjorde musik tillsammans som tonåringar. I år bestämde de sig dock för att satsa på duon som ett sidoprojekt till sina solosatsningar och håller som bäst på att spela in ett album tillsammans i Nashville.

DeLange har släppt sju studioalbum - sex av dem har nått förstaplatsen på nederländska albumlistan och två av dem har sålt fem gånger platina. Ovanpå det har hon dessutom två singelettor på meritlistan, So Incredible och Miracle från 2008 respektive 2009. Waylon, eller Willem Bijkerk som det står i passet, slog igenom i holländska Talang för fem år sedan vilket bland annat resulterat i ett storsäljande album.

Deras tävlingslåt i Köpenhamn kommer att presenteras först i början av mars, men för att få lite koll på hur de låter innan dess kollar vi in vardera en av deras hits, Miracle respektive Wicked Ways:

The Common Linnets representerar Nederländerna Reviewed by Pierre on 14:08:00 Rating: 5

3 kommentarer:

 1. Vet inte vad jag ska tycka. Har inte hört dem förut. Ilse verkar rätt spännande medan Waylon inte riktigt verkar vara min påse :/ vi får se :D

  SvaraRadera
 2. Philip Holmgren25 november 2013 16:46

  När dom hade presskonferans så visade dom en film på artisterna innan dom kom in som hade mycket bluegrass musik spelande.

  Kanske en hint om vad som kommas skall?

  I så fall, är du ett stort fan av denna musik genre?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är nog mycket möjligt att det blir ett bidrag i bluegrass-stil, de säger ju själva att kommande albumet är i den genren. Jag lyssnar gärna på bluegrass även om jag inte kan kalla mig ett stort fan. Hur det funkar i Eurovision är ju dock en annan fråga - men varför inte, om man lyckas få fram rätt låt.

   Radera

All Rights Reserved by Pierre's Schlager © 2014 - 2015
Powered By Blogger

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *

Använder Blogger.