Top Ad unit 728 × 90

Senaste nytt

recent
no

Armenien avslöjar sin artist på nyårsafton

Även Armenien fortsätter med samma uttagningsmetod som ifjol för att vaska fram sitt eurovisionbidrag till nästa år. Det ansvariga tvbolaget AMPTV har internt valt ut artisten som kommer att representera Armenien i Köpenhamn och har meddelat att man kommer att avslöja vem det är under en direktsänd gala i tv på nyårsafton.

Denne kommer också att framföra någon av sina hits på galan - men inte sitt eurovisionbidrag. Det kommer nämligen att väljas av tvtittarna i en särskild show i februari, på samma sätt som man valde bidrag åt The Dorians förra året.

Jag håller tummarna för att man klämmer fram något roligare än just The Dorians den här gången. Formatet är ganska smart; man säkerställer att man får en artist man vill satsa på, men testar låtarna på tittarna redan från start. Förra året föll dock konceptet platt just på grund av bristen på vettiga låtar, även om armenierna förmodligen var rätt nöjda ändå - Lonely Planet tog sig ju faktiskt mot alla odds till final i Malmö i våras, alldeles oavsett vad jag tyckte om den.
Armenien avslöjar sin artist på nyårsafton Reviewed by Pierre on 13:37:00 Rating: 5

Inga kommentarer:

All Rights Reserved by Pierre's Schlager © 2014 - 2015
Powered By Blogger

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *

Använder Blogger.