Top Ad unit 728 × 90

Senaste nytt

recent
no

Artisterna i Vitrysslands final har presenterats

Även i Vitryssland har man hållit auditions. De 80 bidrag som skickats in till det arrangerande tvbolaget BTRC visades i fredags och lördags upp inför en jury där bland annat årets vitryska representant Alyona Lanskaya var en av medlemmarna. Nu har man också meddelat vilka femton artister som för juryn i smaken och kommer att tävla i den nationella finalen den 10 januari.

I listan märks flera bekanta - särskilt om man brukar ha lite koll på de vitryska uttagningarna. Artem Mihalenko har dock de flesta med hygglig eurovisionkoll redan sett. Han var ju en de fem fjärilarna i  3 + 2, gruppen som representerade Vitryssland i Oslo 2010 med Butterflies. I övrigt märks flera av artisterna som nådde topplaceringar i förra årets uttagning; tvåorna Nuteki, fyran Dariia, femman Max Lorens och sexan Alexej Gross.

I vanlig ordning får vi väl dock ta den kommande finalen med en rejäl nypa salt - vitryssarna har ju för vana att ta väldigt lätt på resultatet där och till slut skicka något helt annat än vad resultatlistan där gav vid handen. Ifjol skickade man faktiskt artisten som vann, redan nämnda Alyona - men med en helt annan låt än den hon vann den vitryska finalen med. Här är hela listan med finalister:

Tasha Odi - Empty universe
Dariia - Starlight
Janet - You Will Be Here
Max Lorens & DiDyuLya - Now You're Gone
Anastasia Malashkevich - Runaway
Artem Mihalenko - Rhapsody #1
Alina Moshchenko - Angel Crying
Napoli - Stay With Me
Nuteki - Fly Away
Elena Sinyavskaya - Via Lattea
Nataliya Tamelo - Not What I've Been Looking For
Switter Boys feat. Kate & Volga - Neverending Love (Vechnaya Lyubov)
Matvei Cooper & DUX - Strippers 
TEO - Cheesecake
Artisterna i Vitrysslands final har presenterats Reviewed by Pierre on 21:13:00 Rating: 5

Inga kommentarer:

All Rights Reserved by Pierre's Schlager © 2014 - 2015
Powered By Blogger

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *

Använder Blogger.