Top Ad unit 728 × 90

Senaste nytt

recent
no

Det grafiska temat för Eurovision Song Contest 2014

Redan i samband med släppet av de första biljetterna till Eurovision Song Contest 2014 fick vi ett litet smakprov på hur det grafiska temat för nästa års tävling kommer att se ut. Sedan dess har man slipat till det och har nu släppt det till allmän beskådan (se bilder nedan).

Det känns väl igen från glimten vi fick förra månaden, med en diamantform och 2014 års slogan #JoinUs i centrum. Diamanten symboliserar vad tävlingen står för säger produktionsledaren Pernille Gaardbo - en medelpunkt som är både stark, gnistrande och mångfacetterad. Samtidigt symboliserar den hur Danmark har valt att närma sig nästa års tävling. Råheten i B&W-hallerne, industrilokalen som kommer att slipas till en glimrande värd-arena med en sprakande show i maj.

Jag håller nog fast vid mitt omdöme från den första titten vi fick i november; temat känns retro och för tankarna till inte särskilt grafikstarka tv-spel från 90-talet. Jag kan sträcka mig till ett par sköna nostalgipoäng, men särskilt nyskapande känns det inte och diamantmetaforen känns en aning krystad. Vad tycker du?Det grafiska temat för Eurovision Song Contest 2014 Reviewed by Pierre on 21:26:00 Rating: 5

Inga kommentarer:

All Rights Reserved by Pierre's Schlager © 2014 - 2015
Powered By Blogger

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *

Använder Blogger.