Top Ad unit 728 × 90

Senaste nytt

recent
no

Årets melodifestivaltrailer är här!

Om bara en vecka är det dags - då drar Melodifestivalen 2014 äntligen igång med den första deltävlingen från Malmö! Inför premiären har SVT traditionsenligt släppt en trailer för att höja temperaturen till kokpunkt fram till dess.

Den här gången får vi möta programledarduon Nour El Refai och Anders Jansson i 30 actionfyllda sekunder som tydligt visar ett fokus på humor i årets upplaga.

Enligt SVT är tanken just att välkomna publiken med humor, glädje och bus, samtidigt som man poängterar att det finns en väl avvägd balans mellan musikfestens komiska och seriösa inslag.

Det är ju en massa info som ska ut och som man måste sätta innan man får gå loss och vara spelevink, säger Nour El Refai till SVT. Vi kommer inte att roasta någon. Kanske roastar vi varandra, men artisterna ska vi givetvis omhulda. Det ska kännas avslappnat och inte så tillknäppt, säger Anders Jansson.

Jag håller alla tummar jag har för att man lyckas hitta den där balansen, samtidigt som jag helt klart är rejält taggad inför nästa veckas premiär! Nu kör vi - dere vil smage FLØJTER! Här är trailern:

Källa: SVT.
Årets melodifestivaltrailer är här! Reviewed by Pierre on 10:35:00 Rating: 5

Inga kommentarer:

All Rights Reserved by Pierre's Schlager © 2014 - 2015
Powered By Blogger

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *

Använder Blogger.