Top Ad unit 728 × 90

Senaste nytt

recent
no

Emma Marrone representerar Italien i Köpenhamn

Efter några dagar av rykten bekräftade det italienska tvbolaget RAI idag att man internt har utsett sångerskan Emma Marrone som sin representant i Eurovision Song Contest 2014.

Den 29-åriga sångerskan räknas som en av Italiens mest populära artister med tre storsäljande album i bagaget - de har alla sålt minst dubbel platina - sedan genombrottet för tre år sedan. Genombrottet kom 2010 då hon vann den tvsända talangshowen Amici di Maria De Filippi, och sedan dess har framgångarna kommit slag i slag: Året därpå blev hon tvåa i San Remo-festivalen tillsammmans med gruppen Modà och låten Arriverà och 2012 vann hon sedan hela tävlingen på egen hand med Non è l'inferno.

Härmed frångår Italien sin vana att plocka sin eurovisionrepresentant bland deltagarna i årets upplaga av San Remo-festivalen, men vi får ju ändå möta en minst sagt San Remo-rutinerad i Köpenhamn i vår. Ännu har inget sagts om vilken låt hon kommer att tävla med i Eurovision Song Contest, men ryktet säger att La mia città, ett spår från senaste albumet är en het kandidat. Vi kollar en den som ett smakprov på hur Emma kan låta:

Emma Marrone representerar Italien i Köpenhamn Reviewed by Pierre on 17:15:00 Rating: 5

Inga kommentarer:

All Rights Reserved by Pierre's Schlager © 2014 - 2015
Powered By Blogger

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *

Använder Blogger.