Top Ad unit 728 × 90

Senaste nytt

recent
no

Emma Marrone sjunger La Mia Città i Köpenhamn!

Häromdagen meddelade tvbolaget RAI att man internt utsett Emma Marrone till Italiens representant i Eurovision Song Contest (se här) - och idag bekräftades också att hon kommer att tävla med låten La Mia Città i Köpenhamn!

Den 29-åriga San Remo-vinnaren har själv skrivit låten som plockades in som nytt spår i den nya versionen av senaste, dubbel platina-säljande, albumet Schiena som släpptes i november ifjol. I den versionen är den dock en halvminut för lång vilket kommer att leda till en ny och nedkortad version inför tävlandet i Danmark.

Låtens producent Brando berättar att låten är inspirerad av 80-talets rock vilket är just riktningen jag tänker när jag hör La Mia Città. Jag hör ekon av Roxette, och det är väl inte precis knapparna man ska trycka på om jag ska gå igång år 2014 - och jag är tveksam till om läget är särskilt mycket bättre i resten av Europa. Samtidigt måste medges att Emma är en artist av rang, inte minst live - hon har definitivt förmågan att lyfta även en medioker låt till nya höjder.

Härmed är fyra bidrag helt klara för Eurovision Song Contest 2014 - du hittar alla här! Nu lyssnar vi in oss på årets italienska bidrag, La Mia Città med Emma Marrone:

Emma Marrone sjunger La Mia Città i Köpenhamn! Reviewed by Pierre on 11:16:00 Rating: 5

Inga kommentarer:

All Rights Reserved by Pierre's Schlager © 2014 - 2015
Powered By Blogger

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *

Använder Blogger.