Top Ad unit 728 × 90

Senaste nytt

recent
no

Här är scenen för Melodifestivalen 2014!

Idag presenterades äntligen de flesta svenskars blickfång under lördagkvällarna de kommande veckorna - årets melodifestivalscen!

Bakom den står åter igen scenograf Viktor Brattström som beskriver den så här: Årets scen är en svävande futuristisk scenplatta i en värld av ljuskolummner. Från taket kommer fem separata LED-moduler som flyger i mellanrummet mellan scenen och de flankerande ljuskolumnerna. Han utlovar också stora specialeffekterna bestående av mer färg och ljuseffekter - och en rörlig dekor. Precis som förra året kommer scenen sedan att vidgas ytterligare när vi når finalen i Friends Arena den 8 mars.

Sedan tidigare vet vi också att greenroom får en ny plats i år - istället för att ligga längst bak på parkett återfinns den i år ute på högerkanten av parkett.

Nu känns det verkligen som att det närmar sig på allvar! Den enda släppta bilden (se nedan) säger inte mycket även om jag gillar det jag ser, men mer färg, ljus och rörlig dekor låter klart lovande! Extra allt är sällan fel i det här sammanhanget!
Källa: SVT.
Här är scenen för Melodifestivalen 2014! Reviewed by Pierre on 17:34:00 Rating: 5

Inga kommentarer:

All Rights Reserved by Pierre's Schlager © 2014 - 2015
Powered By Blogger

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *

Använder Blogger.