Top Ad unit 728 × 90

Senaste nytt

recent
no

Lili & Susie är etta på iTunes

Jag tänker bli en bättre människa… eller nä förresten, jag nöjer mig med ambitionen att bli lite bättre på att kolla in nytt material med melodifestival- och eurovisionrelaterade artister! Det passar dessutom finfint att börja just idag när precis just en sådan akt kliver upp på förstaplatsen på iTunes försäljningslista med en sprillans ny singel.

Det handlar lite oväntat om Lili & Susie som efter lång frånvaro åter är tillbaka allra högst upp på listorna med sprillans nya singeln Would You Be Mine. Systrarna Päivärinta säger sig ha letat länge för att hitta material och sound med den rätta nerven, den som återskapar energin, dynamiken och känslan de har på en livescen. Nu har de äntligen hittat den i samarbetet med producenterna Tord 'Diztord' Bäckström och Joakim 'Minor Bandit' Törnkvist. Låten experimenterades fram och resultatet beskriver de själva som ett möte mellan Cruella de Ville och Barbie.

Själv är jag helsåld - det låter electroschlager, välbekant samtidigt som man tagit ut svängarna i samspelet mellan rösterna och dragit duons lättillgängliga pop in i nutid. Jag hade väldigt gärna sett det här i Melodifestivalen istället för bara som ett singelsläpp! Om drygt två veckor tävlar i alla fall Susie där, som en av upphovsmännen bakom Pink Pistols bidrag i den andra deltävlingen. Här är videon till Would You Be Mine:
Lili & Susie är etta på iTunes Reviewed by Pierre on 19:52:00 Rating: 5

Inga kommentarer:

All Rights Reserved by Pierre's Schlager © 2014 - 2015
Powered By Blogger

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *

Använder Blogger.