Top Ad unit 728 × 90

Senaste nytt

recent
no

Mei Finegold representerar Israel i Köpenhamn

De senaste dagarna har det spritts ett rykte om att det israeliska tvbolaget IBA bestämt sig för att skicka Mei Finegold som Israels representant till Köpenhamn - och nu ikväll bekräftades att ryktena stämmer, man har internt utsett henne i konkurrens med Maya Buskila och Ela Doron.

29-åriga Mei, eller Meital som är hennes fullständiga förnamn, fick sitt genombrott när hon blev trea i den israeliska Idol-klonen Kokhav Nolad 2009 där hon profilerade sig som en rockartist. Det blir fjärde gången talangshowen får fungera som plantskola för blivande israeliska eurovisionrepresentanter, även Shiri Maimon (2005), Boaz Mauda (2008) och Harel Skaat (2010) fick sitt genombrott där.

Hennes bidrag kommer att väljas i en tvsänd final bland två till fyra bidrag som både representerar material som Mei själv föreslagit och låtar som skickats in av allmänheten.

Att döma av klippen nedan tycker jag det känns lovande, Mei har en säker röst med egen karaktär, med rätt låt kan det här bli riktigt intressant! Kolla in singeln Lehitra'ot machar (See you tomorrow) och Nag'aa bashamaim (She touched the sky) som var en av låtarna hon gjorde i Kokhav Nolad:
Mei Finegold representerar Israel i Köpenhamn Reviewed by Pierre on 21:47:00 Rating: 5

Inga kommentarer:

All Rights Reserved by Pierre's Schlager © 2014 - 2015
Powered By Blogger

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *

Använder Blogger.