Top Ad unit 728 × 90

Senaste nytt

recent
no

Omröstningen i finska UMK har öppnat!

Nu börjar allvaret i Finlands eurovisionuttagning Uuden musiikin kilpailu, UMK! Efter två inledande shower där de tävlande har presenterat sig och premiärframfört sitt bidrag inför tvpubliken och den röstande juryn är vi på lördag framme vid den första utslagningsomgången.

Tittarnas omröstning har redan öppnat och stängs i samband med sändningen på lördag då de rösterna läggs ihop med rösterna från juryn. Bidraget som får högst totalpoäng kvalificerar sig direkt för finalen den 1 februari, bidraget med minst poäng åker ut medan övriga fyra får en ny och sista chans i en Andra Chansen-rond den 25 februari då man tävlar om de fyra sista finalplatserna mot de fyra bidrag som kvalificerar sig dit från nästa veckas deltävling.

Jag saknar de där riktigt starka låtarna i årets eurovisionuttagning, men på lördag tänker jag hålla en tumme för Dennis Fagerström och hans rätt trevliga My little honey bee och den andra för Softengine som kan bli riktigt vassa om de har något att komma med live. I nästa veckas startfältet finns dock bidrag jag hoppas ännu lite mer på!

Här är de sex som gör upp i lördagens deltävling, men länkar till respektive framförande i den inledande presentationsronden:
1. MIAUGod/Drug
2. Dennis FagerströmMy little honey bee
3. Lili LambertLet me take you there
4. Hukka ja MamaSelja
5. SoftengineSomething better
6. Jasmin MichaelaKertakäyttösydän
Omröstningen i finska UMK har öppnat! Reviewed by Pierre on 18:39:00 Rating: 5

Inga kommentarer:

All Rights Reserved by Pierre's Schlager © 2014 - 2015
Powered By Blogger

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *

Använder Blogger.