Top Ad unit 728 × 90

Senaste nytt

recent
no

Resultatet från första heatet i Ungerns A Dal

Ikväll inleddes den ungerska uttagningen till Eurovision Song Contest, A Dal 2014, med den första kvartsfinalen av tre. Tio bidrag gjorde upp om sex platser i de båda kommande semifinalerna.

Först bedömdes och betygsattes de tävlande av en jury bestående av Magdi RúzsaJenő Csiszár, Kati Kovács och Philipp Rákay. De tre bidrag som fick högst poäng av dem gick sedan vidare till semifinal. Sedan fick tittarna säga sitt och rösta vidare ytterligare tre av de sju återstående bidragen via SMS.

Juryn var överlag generös ikväll och gick i fullständig totalspinn över kvällens sist startande, Running Out Of Time med Viktor Király som fick högsta poäng av samtliga jurymedlemmar och tog sig till final som juryns etta - och som därmed borde ligga bra till inför kommande omgångar. Jag håller med juryn om att Király var bäst ikväll men undrar vad de ska ta till om det där riktigt fantastiska bidraget dyker upp framöver..?

Sammantaget tycker jag det blev ett bra slutresultat ikväll! Det kändes jämt på förhand, men liveframträdandena fick bitarna att falla på plats - och juryn och tittarna verkade tänka som jag. Ut åkte de fyra som kändes svagast live. Mest imponerade som sagt Viktor Király som hade både närvaro, karisma, rösten och en catchy låt. Här är hela kvällens resultat (Länkarna går till de minutlånga klipp tvbolaget släppt från gårdagens framträdanden):

Resultat 

(Poäng från jurymedlemmarna Magdi Rúzsa, Jenő Csiszár, Kati Kovács och Philipp Rákay, tittarnas röster redovisades inte)

Till semifinal som juryns val:

1. Viktor Király - Running Out Of Time 10 + 10 + 10 + 10 = 40
2. Marge - Morning Light 9 + 9 + 8 + 10 = 36
3. Leslie Szabó - Hogy segíthetnék 10 + 8 + 8 + 9 = 35

Till semifinal som tittarnas val (utan inbördes ordning):

Group’n’Swing - Retikül 8 + 8 + 9 + 9 = 34
Ibolya Oláh - Egy percig sztár 9 + 9 + 8 + 8 = 34
Depresszió - Csak a zene 8 + 8 + 9 + 8 = 33

Utslagna (utan inbördes ordning):

Hien - The Way I Do 9 + 8 + 7 + 8 = 32
Lil C - Break up 7 + 7 + 8 + 8 = 30
Extensive - Help Me 7 + 7 + 8 + 8 = 30
Laura Cserpes - Úgy szállj 7 + 7 + 6 + 8 = 28
Resultatet från första heatet i Ungerns A Dal Reviewed by Pierre on 22:45:00 Rating: 5

Inga kommentarer:

All Rights Reserved by Pierre's Schlager © 2014 - 2015
Powered By Blogger

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *

Använder Blogger.