Top Ad unit 728 × 90

Senaste nytt

recent
no

Sloveniens EMA är tillbaka - final den 8 mars

För en vecka sedan halkade Slovenien in i Eurovision Song Contest 2014 i allra sista sekunden efter lång tvekan - nu meddelas också att man blåser liv i sin avsomnade nationella uttagning EMA!

Förra året blev det ingen nationell uttagning alls, av ekonomiska skäl utsåg man Hannah och hennes Straight Into Love internt, men i år återuppstår alltså EMA efter två års vila. Förra gången vi såg EMA var den en maratonshow i talangshowsformat som mynnade ut i seger för Eva Boto och Verjamem, men den här gången blir det bara en enda final.

Finalen kommer att bestå av speciellt inbjudna låtskrivare och artister, men ännu saknas vidare detaljer om upplägget. Datumet är satt till den 8 mars, samma datum som vår egen Melodifestivalen når final.

Roligt att man ger sig på en liten uttagning trots svårigheterna, EMA brukar vara riktigt underhållande! Senast, 2012, hette programledaren Klemen Slakonja, en multitalang som bland annat bjöd på en mellanakt som hör till mina favoriter i den kategorin. Under namnet One Man Band Aid iklädde han sig på egen hand rollerna som Bono, Sting, James Blunt, Justin Bieber, Elton John, Lenny Kravitz, Lady GaGa och Coldplays Chris Martin i Slovenia Will Win - ett måste om du missat den:
Sloveniens EMA är tillbaka - final den 8 mars Reviewed by Pierre on 20:35:00 Rating: 5

Inga kommentarer:

All Rights Reserved by Pierre's Schlager © 2014 - 2015
Powered By Blogger

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *

Använder Blogger.