Top Ad unit 728 × 90

Senaste nytt

recent
no

Donatan & Cleo representerar Polen i Köpenhamn

Ryktena om vad Polen kommer att skicka till Eurovision Song Contest 2014 efter två års frånvaro från tävlingen har snurrat flitigt under vintern - och nu har det bekräftats att ett av de hetaste visade sig stämma. Det ansvariga tvbolaget TVP har nämligen internt utsett Donatan & Cleo till de polska representanterna i Köpenhamn, med vinters stora hit hemma i Polen - My Słowianie.

Målsättningen har varit att skicka något som känns modernt och fräscht och samtidigt geniunt polsk - och det tycker man att man funnit i My Słowianie.

Låten är onekligen en hit med sina fler än 38 miljoner spelningar på YouTube sedan den släpptes i november - och nog finns potential att fungera riktigt bra även inom ramen för Eurovision Song Contest! Jag ser redan ett färgstarkt nummer framför mig och tillräckligt catchy är låten utan tvekan.

Återstår att se vilket språk man tänker sjunga på i Köpenhamn. Originalversionen är på polska, men det finns även om engelsk version med titeln Slavic Girls inspelad. Så, här är den, Polens låt i Eurovision Song Contest 2014: My Słowianie med Donatan & Cleo:
Donatan & Cleo representerar Polen i Köpenhamn Reviewed by Pierre on 17:47:00 Rating: 5

Inga kommentarer:

All Rights Reserved by Pierre's Schlager © 2014 - 2015
Powered By Blogger

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *

Använder Blogger.