Top Ad unit 728 × 90

Senaste nytt

recent
no

Lyssna på israeliska Mei Finegolds tävlande låtar

I början av januari meddelade det israeliska tvbolaget IBA att man internt utsett den 29-åriga Mei Finegold till sin artist i Eurovision Song Contest 2014 - en sångerska som fick sitt genombrott när hon blev trea i den israeliska Idol-klonen Kokhav Nolad 2009, samma tävling som redan tre gånger förut agerat plantskola för israeliska eurovisionrepresentanter. Shiri Maimon (2005), Boaz Mauda (2008) och Harel Skaat (2010) fick alla sitt genombrott där.

Ikväll presenterades de tre låtar israelerna har att välja på att låta Mei framföra i Köpenhamn i en tvsänd show - en som hon skrivit själv och två som valts ut bland inskickade förslag.

Nu inleds en nästan veckolång omröstning via tv, radio och internet för att avgöra vilken av de tre som Mei ska ta med sig till Köpenhamn. Resultatet av omröstningen - och därmed årets israeliska eurovisionbidrag - kommer sedan att avslöjas i en tvshow på onsdag i nästa vecka, den 5 mars.

Själv tycker jag att alla tre låter mer än ok, även om jag inte tycker att någon av dem utmärker sig som omedelbar favorit framför de andra. Vad tycker du? Här har du dem alla tre:

Same Heart (Rami Talmid)

Nish’eret Iti (Staying with me) (Loren de Paz, Chen Metzger Adar)

Be Proud (Mei Finegold)
Lyssna på israeliska Mei Finegolds tävlande låtar Reviewed by Pierre on 20:57:00 Rating: 5

1 kommentar:

  1. Same heart solklar favorit för min del, de här låtarna är alldeles för moderna för Israel och ESC:-)

    SvaraRadera

All Rights Reserved by Pierre's Schlager © 2014 - 2015
Powered By Blogger

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *

Använder Blogger.