Top Ad unit 728 × 90

Senaste nytt

recent
no

Melodifestivalen 2014: Anton Ewald och Alcazar till final!

Vi tar det roligaste först - den här veckan höll förhandstipsen riktigt hyggligt när Anton Ewald och Alcazar programenligt tog sig vidare till finalen - vi kommer att få en final fylld av party om två veckor! Faktiskt den låtmässigt roligaste finalen vi haft på bra länge. Om det inte vore för den där baksidan då...

Efter att under ett par veckor ha sett tävlingen live på plats var det inte en lika kul upplevelse att se en deltävling hemifrån soffan. På plats i arenan försvinner nämligen tacksamt en hel del av programledarnas mellansnack bland minglandet med bänkgrannarna. Hemma i soffan blev det nu svårt att komma undan och därmed smärtsamt uppenbart vilket kasst manus årets programledare brottas med. Jag lyckades trots desperata försök inte hitta någon skämskudde tillräckligt stor för att täcka behovet ikväll. Kudos till SVT dock för att man åtminstone är konsekventa - Tomas Ledin som pausunderhållning känns som det ultimata valet om man vill skapa en knallröd tråd med ett kasst manus.

Well, det tänker jag förtränga ett tag nu genom att frossa i alla årets tävlingslåtar som härmed är släppta i full frihet - du hittar dem till exempel på Spotify här! Om en vecka väljer vi bidragen som kniper de två sista finalplatserna i Andra Chansen från Lidköping - här är kvällens resultat:

Till final:

Anton Ewald - Natural
Alcazar - Blame it on the disco

Till Andra Chansen:

Ammotrack - Raise your hands
Ellinore Holmer - En himmelsk sång

Utslagna:

5. Linda Bengtzing - Ta Mig
6. I.D.A. - Fight me if you dare
7. Josef Johansson - Hela natten
8. Janet Leon - Hollow

Vad tyckte du om kvällens tävlande? Rösta!

Du hittar resultatet från samtliga fyra deltävlingar på samlingssidan Melodifestivalen 2014.
Melodifestivalen 2014: Anton Ewald och Alcazar till final! Reviewed by Pierre on 21:29:00 Rating: 5

1 kommentar:

  1. En skitdeltävling tycker jag! Ungefär på samma nivå som Leksand 2012. Som rockfan blev jag knappt imponerad av Ammotrack. Denna kväll tänker jag glömma och blicka framåt till AC där Outtrigger måste gå vidare och vinna finalen!!! (eller komma 2a i alla fall, för Sanna har väl störst chans nu? ;) )

    SvaraRadera

All Rights Reserved by Pierre's Schlager © 2014 - 2015
Powered By Blogger

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *

Använder Blogger.