Top Ad unit 728 × 90

Senaste nytt

recent
no

Melodifestivalen 2014: Oscar Zia och Ace Wilder till final!

Sverige! Just nu älskar jag er! Så här dags förra året var jag helt desillusionerad efter alla era märkliga val och tyckte finalen började breda ut sig till ren schlageröken - men i år har något hänt! Plötsligt väljer ni rätt! Vi har fortfarande fyra tomma finalplatser, men årets final är redan ett helt gäng gånger starkare och roligare! Tusen tack!

När jag tippade göteborgsdeltävlingen tidigare idag (se här) utsåg jag Ace Wilder och Oscar Zia till startfältets starkaste - men förra årets besvikelser gjorde att jag inte alls vågade tro att ni faktiskt skulle välja just dem. Åtminstone inte Ace Wilder, en kaxig tjej med årets modernaste nummer, ett koncept som aldrig brukar fungera här - men det gjorde ni!

Outtrigger och State of Drama får välförtjänta en andra chans i Lidköping om två veckor - jag tippar att Outtrigger ligger riktigt bra till där. Precis som jag verkade ni tycka att balladkvoten redan fyllts på ordentligt vilket resulterade i en lite oförtjänt flopp för CajsaStina Åkerström som därmed stod för kvällens negativa överraskning - men den tänker jag glömma snabbt och istället frossa i att vi har en grym final att se fram emot! Till sist och åter igen: Det måååste göras något åt manus, även den här veckan var det under all kritik. Nu blir det fest - här är kvällens resultat:

Till final:

Oscar Zia - Yes, we can
Ace Wilder - Busy doin' nothing

Till Andra Chansen:

Outrigger - Echo
State of Drama - All we are

Utslagna:

5. Dr Alban feat. Jessica Folcker - Around the world
6. Shirley Clamp - Burning alive
7. CajsaStina Åkerström - En Enkel Sång
8. EKO - Red

Vad tyckte du om kvällens tävlande? Rösta!


Bilder: smallmediafoto.se
Melodifestivalen 2014: Oscar Zia och Ace Wilder till final! Reviewed by Pierre on 21:51:00 Rating: 5

Inga kommentarer:

All Rights Reserved by Pierre's Schlager © 2014 - 2015
Powered By Blogger

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *

Använder Blogger.