Top Ad unit 728 × 90

Senaste nytt

recent
no

Melodifestivalen 2014: Publikundersökning deltävling 4

Det drar ihop sig! I morgon väntar den Melodifestivalens fjärde deltävling från Örnsköldsvik med årets åtta sista låtar! Redan ikväll får vi dock en hint om hur det kan tänkas gå i morgon - via publikundersökningen från kvällens publika genrep. I samband med repet genomfördes ju i vanlig ordning en sådan i samarbete mellan Svenska SpelMelodifestivalklubben och Poplight. Sammanlagt 469 genrepsbesökare tillfrågades den här gången om vilken av de tävlande som var deras favorit ikväll.

Precis som i Linköping för två veckor sedan var man helt på det klara med vilka man vill se som finalister - Anton Ewald och Alcazar. Inte helt oväntat med tanke på demografin i genrepspubliken - den är vanligtvis ung med fokus på barnfamiljer. Därmed inte sagt att inte resultatet kan återupprepas imorgon... Anton vann knappt över Alcazar, men notera att Anton lottades som en av finalisterna ikväll och fick framföra sitt bidrag två gånger - det fick inte Alcazar.

Publikundersökningen i Linköping hade dock bara till hälften rätt med sina överlägsna finalister. Sanna Nielsen tog ju sig till final medan J.E.M fick nöja sig med en andra chans. Återstår att se om övikarna är mer träffsäkra!

Efter Anton och Alcazar kom ingenting, sedan ingenting och sedan, hepp, rätt otippat I.D.A. och Ellinore Holmer på platserna som skulle ge en andra chans! Det var dock väldigt jämt på platserna tre till åtta och I.D.A. fick precis som Anton framföra sitt bidrag två gånger.

Anton Ewald och Alcazar i vinnarhålet inför morgondagen alltså, men enligt Ö-vik kan vad som helst hända bakom dem - och det känns onekligen väldigt öppet!

Resultatet från publikundersökningenAntal röster
Procent av rösterna
1.
Anton Ewald - Natural
155
33,0
2.
Alcazar - Blame it on the disco
124
26,4
3.
I.D.A. - Fight me if you dare
46
9,8
4.
Ellinore Holmer - En himmelsk sång
34
7,2
5.
Ammotrack - Raise your hands
32
6,8
6.
Linda Bengtzing - Ta mig
30
6,5
7.
Josef Johansson - Hela natten
26
5,5
8.
Janet Leon - Hollow
22
4,7
Källa: Svenska Spel
Melodifestivalen 2014: Publikundersökning deltävling 4 Reviewed by Pierre on 22:14:00 Rating: 5

Inga kommentarer:

All Rights Reserved by Pierre's Schlager © 2014 - 2015
Powered By Blogger

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *

Använder Blogger.