Top Ad unit 728 × 90

Senaste nytt

recent
no

Melodifestivalen 2014: Publikundersökning Andra Chansen

I morgon väljer vi de två sista bidragen till Melodifestivalens final i Andra Chansen som ju går av stapeln i Sparbanken Lidköping Arena! Redan ikväll var det dags för det första publika genrepet - och i samband med det genomförde Melodifestivalklubben och Poplight en publikundersökning för att peja in vem som ligger bäst till inför imorgon. Sammanlagt 369 genrepsbesökare tillfrågades den här gången om vilken av de tävlande som var deras favorit under genrepet.

Om lidköpingspubliken får bestämma så blir det Helena Paparizou och Linus Svenning som får de sista finalplatserna, utmanade av i första hand Ammotrack. Just Ammotrack tycker jag är utropstecknet i listan - men märk att de har sina rötter i närliggande Skövde vilket kan tänkas ha gett dem ett gäng extra röster i favör av hemmaplan. Jämfört med de tidigare publikundersökningarna var det också relativt få som deltog och marginalerna är inte särskilt stora, så det känns fortfarande rätt öppet tycker jag. Själv är jag inte riktigt inne på samma linje som publiken i Lidköping även om det känns som ett fullt möjligt resultat - men jag återkommer om det när mina tips dyker upp i morgon eftermiddag!

Notera att Ammotrack, Outrigger, Linus Svenning och Helena Paparizou fick framföra sina bidrag två gånger då de lottades vidare till de avslutande duellerna.

Resultatet från publikundersökningenAntal röster
Procent av rösterna
1.
Helena Paparizou - Survivor
96
26
2.
Linus Svenning - Bröder
82
22
3.
Ammotrack - Raise Your Hands
64
17
4.
JEM - Love Trigger
39
11
5.
State of Drama - All we are
32
9
6.
Martin Stenmarck - När änglarna går hem
26
7
7.
Outtrigger - Echo
25
7
8.
Ellinore Holmer - En himmelsk sång
5
1

Melodifestivalen 2014: Publikundersökning Andra Chansen Reviewed by Pierre on 22:42:00 Rating: 5

1 kommentar:

  1. Jag tror det blir Helena, Martin, JEM och Linus i topp. Där vinner M över H för han är mer folklig och sjunger på svenska, JEM har en bättre låt och vinner över L. Alltså: Martin och JEM till final. Helt ok för mig, men om Helena går vidare istället så blir jag ännu gladare.

    SvaraRadera

All Rights Reserved by Pierre's Schlager © 2014 - 2015
Powered By Blogger

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *

Använder Blogger.