Top Ad unit 728 × 90

Senaste nytt

recent
no

Nationell final i Grekland i mars

Greklands deltagande i Eurovision Song Contest satt ju riktigt långt inne i år efter att det nationella tvbolaget ERT lagts ned och ersatts att NERIT - som inte hunnit bli medlemmar i EBU. Det löste sig till slut och nu meddelas också att man kommer att välja sitt eurovisionbidrag i en nationell final under namnet Eurosong 2014 – a MAD show!

Datumet har preliminärt satts till den 4 mars och den kommer precis som ifjol programledas av Yorgos Kapoutzides och Despina Vandi.

Modellen är densamma som förra året. NERIT samarbetar med den kommersiella tvkanalen MAD TV som kommer att producera finalen och skivbolagen Panik Records och Platinum Records som tagit fram de tävlande bidragen.

Fyra artister har valts ut till årets final; Kostas Martakis, Krystallia, Mark Angelo feat. Josephine och Freaky Fortune feat. Risky Kid. Videor till deras bidrag håller som bäst på att spelas in och kommer att släppas ungefär en vecka före finalen. Ännu vet vi dock inget om låtarna, så vi får hålla till godo med att bekanta oss med artisterna via tidigare material - här nedan har ni en video vardera med årets fyra grekiska artister:

Nationell final i Grekland i mars Reviewed by Pierre on 09:12:00 Rating: 5

Inga kommentarer:

All Rights Reserved by Pierre's Schlager © 2014 - 2015
Powered By Blogger

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *

Använder Blogger.