Top Ad unit 728 × 90

Senaste nytt

recent
no

Resultatet från andra semin i Estlands Eesti Laul

Igår kväll var Estland framme vid den andra och avslutande semifinalen i Eesti Laul där tio bidrog tävlade om de fem sista platserna i nästa veckas final.

I startfältet fanns en av årets stora förhandsfavoriter, Sandra Nurmsalu, sångerskan som representerade Estland i Eurovision Song Contest 2009 som frontfigur i Urban Symphony med låten Rändajad som tog esterna ända till en sjätteplats. Det finns ingen anledning att ta favoritskapet ifrån henne efter gårdagen - Sandra har uppenbar star quality och jag gillar verkligen hennes sköna Kui Tuuled Pöörduvad. Om vi leker med tanken att det bär ända till Köpenhamn på lördag behöver man dock tajta upp numret en bit - jag önskar något som känns lite mer sval sofistikation á la Rändajad än gårdagens lite mer lekfulla nummer.

För övrigt sållade man rätt duktigt igår kväll. Traffics Für Elises tralliga pop känns lite Train och kan bli en utmanare på lördag, medan jag sörjer en smula att Nions electropoppiga Muud Pole Vaja inte passerade nålsögat igår. Vi kollar in Sandra Nurmsalu - därunder hittar du hela resultatet med länkar till samtliga framträdanden:

Till final (utan inbördes ordning)

Norman Salumäe - Search
Traffic - Für Elise
Maiken - Siin Või Sealpool Mald
Sandra Nurmsalu - Kui Tuuled Pöörduvad
Brigita Murutar - Laule Täis Taevakaar 

Utslagna (utan inbördes ordning)

Lauri Pihlap - Lootus
Nion - Muud Pole Vaja
Maltised - Elu
Sofia Rubina - City Lights
MiaMee - Fearful Heart

Du hittar resultatet från den första semifinalen här.

Resultatet från andra semin i Estlands Eesti Laul Reviewed by Pierre on 09:38:00 Rating: 5

1 kommentar:

  1. Sandra lär göra om numret om de ska hamna i topp i ESC , vore synd att sabba sina chanser med ett tramsigt framträdande. Då det är årets bästa låt.

    SvaraRadera

All Rights Reserved by Pierre's Schlager © 2014 - 2015
Powered By Blogger

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *

Använder Blogger.