Top Ad unit 728 × 90

Senaste nytt

recent
no

Trio programleder Eurovision Song Contest i Köpenhamn

Förra året ledde svenska SVT Eurovision Song Contest med bara en programledare - Petra Mede - vilket danska DR använde som ett argument när de idag presenterade trion som kommer att leda oss under tävlingen i Köpenhamn i maj - man måste göra det bättre än Sverige.

Framför allt framhåller man dock att man vill göra något helt annorlunda och tycker att man funnit det i kombinationen en kvinnlig och två manliga programledare, tre stycken som står för tre helt olika sätt: En klassisk värd som står för lugnet och säkerheten, en som står för det oförutsägbara och djärva och en tredje med förmågan att snabbt få kontakt och möta människor - i syfte att möta det uttalade målet att sätta artisterna mer i centrum i år.

Nikolaj Koppel kommer att stå för det klassiska värdskapet, med lång erfarenhet som programledare hos DR i bagaget och arbete som musikchef på Tivoli i Köpenhamn på meritlistan. DR-kollegan Lise Rønne står för det empatiska - henne har vi redan sett som programledare för den danska uttagningen Melodi Grand Prix och hon har också lett den danska upplagan av X Factor. Yngst i trion är överraskningen, den prisbelönte skådespelaren Pilou Asbæk - som står för det oväntade.

Trio programleder Eurovision Song Contest i Köpenhamn Reviewed by Pierre on 15:35:00 Rating: 5

Inga kommentarer:

All Rights Reserved by Pierre's Schlager © 2014 - 2015
Powered By Blogger

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *

Använder Blogger.