Top Ad unit 728 × 90

Senaste nytt

recent
no

Albaniens Hersi sjunger One Night's Anger i Köpenhamn

Det har snart hunnit gå tre månader sedan Albanien valde sitt eurovisionbidrag i finalen av Festivali i Këngës - tid som man har använt till att slipa vinnarlåten Zemërimi i një nate med Herciana Matmuja till eurovisionform!

Sångerskan har dumpat större delen av sitt namn inför tävlandet i Köpenhamn där hon kommer att gå under det betydligt klatschigare Hersi - och hennes låt har stuvats om ordentligt och försetts med engelsk text! Den nya titeln är One Night's Anger, en textrad som faktiskt aldrig nämns i texten som uppmanar dig att besinna dig och tänka efter - det där som känns jobbigt just nu kommer säkert att kännas bättre imorgon!

Det är ingen särskilt publikfriande låt, men välsjungen och dynamisk - jag tycker gott att Albanien kan hålla hoppet om en finalplats uppe ett tag till! Så här låter den nya omstöpta versionen av det albanska bidraget (originalversionen på albanska hittar du här):

Albaniens Hersi sjunger One Night's Anger i Köpenhamn Reviewed by Pierre on 16:40:00 Rating: 5

3 kommentarer:

  1. Har inget emot den engelska texten men har rätt svårt att förstå vad hon sjunger och det stör mig lite :P Gillar verkligen låten och skulle glädjas åt en finalplats, även om jag inte är helt optimistisk.

    SvaraRadera
  2. Den var skitbra på albanska. Nu är den bara skit. Lär inte bli final!

    SvaraRadera
  3. Gillar soundet och melodin i den här låten, språket har inte sån stor betydelse för mig iaf :)

    SvaraRadera

All Rights Reserved by Pierre's Schlager © 2014 - 2015
Powered By Blogger

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *

Använder Blogger.