Top Ad unit 728 × 90

Senaste nytt

recent
no

Anastasiya och Maria Tolmachevy tävlar för Ryssland

Ryssland meddelade tidigt i höstas att de tänkte välja årets eurovisionbidrag i ett nytt format, Kto?, med final sent i december. Sedan blev det tyst, ända tills man först meddelade att uttagningen skjutits fram och sedan att den ställts in helt på grund av arbetet med vinter-OS i Sotji. Sedan dess har ju ryssarna som du vet haft händerna fulla med annat och tystnaden gällande eurovisionplaner har varit kompakt. Tills idag.

Idag meddelades till slut i tv-programmet Vesti Nedeli att man internt utsett de 17-åriga tvillingsystrarna Anastasiya och Maria Tolmachevy till sina representanter i Köpenhamn. Systrarna blir därmed de första vinnarna av Junior Eurovision Song Contest att tävla i huvudtävlingen - de tog ju hem Rysslands första seger i den tävlingen 2006 som tioåringar då de vann med Veseniy Jazz, två placeringar före Sveriges representant Molly Sandén. Tre år senare inledde de sändningarna från Eurovision Song Contest i Moskva som del i öppningsakten i den första semifinalen (se den här) då de flög in i arenan på en stor magisk fågel.

Ännu vet vi inget om deras tävlingsbidrag i Köpenhamn, i väntan på det kan man friska upp minnet med deras vinnare från juniorupplagan av tävlingen:

Anastasiya och Maria Tolmachevy tävlar för Ryssland Reviewed by Pierre on 11:54:00 Rating: 5

Inga kommentarer:

All Rights Reserved by Pierre's Schlager © 2014 - 2015
Powered By Blogger

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *

Använder Blogger.