Top Ad unit 728 × 90

Senaste nytt

recent
no

Armeniens bidrag Not Alone med Aram Mp3 har presenterats

I samband med en gala på självaste nyårsafton meddelades att Armenien kommer att representeras av artisten, komikern, showmannen och tvpersonligheten Aram Mp3 i Köpenhamn. Ikväll presenterades äntligen hans eurovisionbidrag i en särskild tvshow hos det nationella tvbolaget AMPTV!

Den nu 29-årige Aram Sargsyan slog igenom som komiker och det var i samband med det som han fick sitt artistnamn eftersom ett av hans stående inslag som stand-up-komiker var att framföra aktuella hits med nyskrivna humoristiska texter. Sedan dess har han lagt till allt fler strängar på sin lyra; som artist med bred repertoar, som skivartist, videoproducent och senast som programledare, till exempel för armeniska X Factor, vilket tillsammans gjort honom till att landets mest välkända ansikten.

Den komiska ådran har han dock, och jag bugar i tacksamhet, lagt på hyllan när det ska tävlas i Eurovision Song Contest. Hans tävlingsbidrag Not Alone är efter en första lyssning en positiv överraskning - ett stycke stegrande balladdrama med snygga stråkar och modernt sound. Så här låter årets bidrag från Armenien:
Armeniens bidrag Not Alone med Aram Mp3 har presenterats Reviewed by Pierre on 19:59:00 Rating: 5

2 kommentarer:

  1. Det här var verkligen inget för mig.

    SvaraRadera
  2. Tror vi har hört en topp-fem låt. Kan till och med vinna! Yerevan 2015!!

    SvaraRadera

All Rights Reserved by Pierre's Schlager © 2014 - 2015
Powered By Blogger

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *

Använder Blogger.