Top Ad unit 728 × 90

Senaste nytt

recent
no

Conchita Wurst framför sin Rise Like a Phoenix live

I tisdags (se här) presenterade Österrike som nästa sista land sitt bidrag Rise Like a Phoenix med Conchita Wurst i form av den officiella videon till bidraget. Den storslagna dramatiska balladen fick ett gott mottagande och tippas kunna ta Österrike till final i maj - med reservationer för att mindre HBT-vänliga länder kan tänkas ignorera bidraget totalt.

Fanns det tveksamheter om Conchitas förmåga att framföra sitt bidrag live så raderades de dock ut totalt när hon premiärframförde det live igår kväll i tv-showen Dancing With the Stars, motsvarigheten till vårt Let's Dance, i österrikisk tv.

Sången satt som en smäck och vi fick en försmak av hur smarrigt låten kan tänkas framföras i eurovision. Kommer det att låta så här även i Köpenhamn hoppas jag poängen droppar in flitigt - här kan du själv se framförandet:

Conchita Wurst framför sin Rise Like a Phoenix live Reviewed by Pierre on 11:50:00 Rating: 5

6 kommentarer:

 1. Sjunger ju fantastiskt, men varför detta skägg? Tror inte det kommer gå hem i ESC, hade varit bättre med en klassisk drag istället, tar för mycket fokus från låten... Uppskattar dina kommentarer osv men tar så lång tid att gå från en sida till en annan och videoklippen hackar (kollar på youtube istället), är det för att det är så mycket info på ett och samma ställe eller? Kanske bara hos mig, trög dator då men tror inte det...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Skägget är ju en del av karaktären Conchita Wurst - men jo, det är risk att det går ut över viljan att rösta från en del håll.

   Vilken webläsare använder du? Jag har inga problem med tröghet eller hackande videos, och Googles verktyg för webansvariga ger heller inga signaler om sådana problem.

   Radera
 2. Har inte jättekoll på sånt tyvärr men Internet Explorer 8 antar jag, har inga problem med youtube eller typ svt's klipp, kanske nån inställning som borde ändras? Ursäkta min okunnighet men är inte så teknisk av mig... Försökte svara i fältet efter ditt svar men gick inte, rörigt det här haha.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ingen fara... men Internet Explorer är ökänt för att vara inkompatibelt med allt möjligt - du har förmodligen problem med andra sajter också. Jag rekommenderar en annan webläsare, som t.ex. Google Chrome - och förvånas över att folk fortfarande använder IE. ;-)

   Radera
  2. Ojdå, ok är väl en stoffil då :) Men som sagt bryr mig inte så mycket om det tekniska så länge det fungerar, men nu gör det ju inte det riktigt här... Tack för tipset och att du tar dig tid en lördagkväll. En skämsig fråga till, kan ju kolla upp det själv men ändå, GC är det nåt man måste köpa eller bara ladda ner?

   Radera
  3. Har kollat upp och laddat ner, funkar bättre nu, trevlig kväll!

   Radera

All Rights Reserved by Pierre's Schlager © 2014 - 2015
Powered By Blogger

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *

Använder Blogger.