Top Ad unit 728 × 90

Senaste nytt

recent
no

Conchita Wurst sjunger Rise like a Phoenix i Danmark

Österrike meddelade redan i september att man skickar Conchita Wurst som sin representant till Eurovision Song Contest 2014 - men först idag presenterades hennes tävlingsbidrag Rise like a Phoenix.

Det första jag hörde av Conchita var That's What I Am, låten hon blev tvåa med i Österrikes uttagning för två år sedan - och hade väl hoppats på ett starkare bidrag i samma stil när hon nu får vara med och tävla i Köpenhamn. Så blir det inte. Låten är istället en storslagen ballad som lätt hade kunnat arrangeras om till ett James Bond-tema, skriven av Charly Mason, Joey Patulka, Ali Zuckowski och Julian Maas. Det låter faktiskt inte illa alls, men startfältet behövde inte direkt ännu en ballad...

Jag gillar som sagt det jag hör här, men innan jag hört den framföras live känns det svårt att sia om utsikterna i Köpenhamn. Så här låter den i den officiella videon, Österrikes bidrag Rise like a Phoenix med Conchita Wurst:

Conchita Wurst sjunger Rise like a Phoenix i Danmark Reviewed by Pierre on 12:13:00 Rating: 5

1 kommentar:

  1. Jag älskar Conchita och tycker det är underbart och exakt vad tävlingen behöver. Kanske inte bästa låten och håller med om att det inte behövdes fler ballader men skönt att kunna ge en rejäl känga till Ryssland m.fl som pratar om att censurera detta när det sänds!!

    SvaraRadera

All Rights Reserved by Pierre's Schlager © 2014 - 2015
Powered By Blogger

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *

Använder Blogger.