Top Ad unit 728 × 90

Senaste nytt

recent
no

Lyssna på de grekiska alternativen

Efter många om och sedan det nationella grekiska tvbolaget lagts ned blev det ju till slut klartecken för grekiskt deltagande i Köpenhamn - och dessutom en nationell final i miniformat sponsrad av de båda skivbolagen Panik Records och Platinum Records som tagit fram de tävlande bidragen.

Finalen kommer att gå av stapeln nu på tisdag(!) under titeln Eurosong 2014 – a MAD show i den kommersiella kanalen MAD TV - men redan nu idag släpptes de fyra tävlande bidragen för lyssning inför tävlandet!

Efter en första lyssning konstaterar jag att vi kommer att få se två moderna dansakter på engelska ställas mot två bidrag med betydligt mer grekisk ton på det egna språket. Just traditionella tongångar tycker jag ska premieras och hoppas därför att något av de bidragen tar hem segern på tisdag - även om varken Krystallias eller startfältets stjärna Kostas Martakis bidrag direkt känns som någon eurovisionvinnare. Vad tycker du? Döm själv:

Freaky Fortune feat. RiskyKidd - Rise Up (Freaky Fortune, RiskyKidd) (överst t.v.)
Mark Angelo feat. JosephineDancing Night (Mark F. Angelo, Thomas Karlsson, Fast Lane, Josephine Wendel, Melina Makris) (överst t.h.)
KrystalliaPetalouda stin Athina (Butterfly in Athens) (Nikos Antypas, Aris Davarakis) (nederst t.v.)
Kostas MartakisKanenas De Me Stamata (No one is Stopping Me) (Ilias Kozas) (nederst t.h.)

Lyssna på de grekiska alternativen Reviewed by Pierre on 17:59:00 Rating: 5

1 kommentar:

  1. Av de bidrag som är klara eller på gång att bli klara verkar det inte finnas någon esc vinnare? Kanske Portugal får till en då.

    SvaraRadera

All Rights Reserved by Pierre's Schlager © 2014 - 2015
Powered By Blogger

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *

Använder Blogger.