Top Ad unit 728 × 90

Senaste nytt

recent
no

Lyssna på Nederländernas bidrag i akustisk teaser-version

Efter åtta svåra år då Nederländerna misslyckats med att ta sig vidare till Eurovision Song Contests final gick det ju äntligen vägen förra året då Anouk inte bara tog sig dit utan till slut också placerade sig på en fin niondeplats med Birds. I år försöker Nederländerna göra om tricket med hjälp av ännu ett internt valt bidrag.

Redan i november meddelade det ansvariga tvbolaget AvroTros att man utsett den nybildade duon The Common Linnetts till sina artister för Köpenhamn. Duon må vara nybildad, men medlemmarna Ilse DeLange och Waylon är långt ifrån gröngölingar i musikbranschen. Båda har framgångsrika solokarriärer på hemmaplan i ryggen och har känt varandra sedan de gjorde musik tillsammans som tonåringar. Förra året bestämde de sig för att satsa på duon som ett sidoprojekt till sina solosatsningar och håller som bäst på att spela in ett album tillsammans i Nashville.

Nu har äntligen också deras eurovisionbidrag Calm after the storm presenterats, om än bara i en akustisk teaser-version. Låten har de skrivit själva, och sägs vara en av 28(!) alternativ de skrev med tanke på Köpenhamn. Eurovisionversionen kommer att släppas i morgon - tills vidare får vi nöja oss med den här:
Lyssna på Nederländernas bidrag i akustisk teaser-version Reviewed by Pierre on 20:41:00 Rating: 5

2 kommentarer:

  1. Härligt med en sån här typ av låt, riktigt roligt när esc blir bredare med fler geners :) intressant att se escversionen

    SvaraRadera
  2. Underbar!! En av de bästa i år!!

    SvaraRadera

All Rights Reserved by Pierre's Schlager © 2014 - 2015
Powered By Blogger

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *

Använder Blogger.