Top Ad unit 728 × 90

Senaste nytt

recent
no

Melodifestivalen 2014: Helena Paparizou och Linus Svenning till final!

Det är klart - startfältet i Melodifestivalens final är komplett! Som väntat var utgången i Andra Chansen svårförutsägbar. Det skrällde till redan när mina favvos JEM fick lämna redan efter den första ronden och fortsatte sedan med dueller som kändes som om de kunde gå åt vilket håll som helst - men i slutändan höll förhandstipsen hela vägen.

När nu JEM fick lämna tidigt var mina huvudfavoriter Helena Paparizou och Outtrigger - och de fick givetvis duellera. Det blev Helena som drog det längsta strået i den duellen, vilket känns helt i sin ordning - men det innebär, tråkigt nog, att vi i år får en final helt utan rock!

I den andra duellen ställdes två bidrag på svenska mot varandra, Linus Svennings Bröder och Martin Stenmarcks När änglarna går hem vilket säkerställde att vi får dubbelt så många bidrag på svenska i år än i fjol - två stycken. Det blev Linus som gick vinnande ur den striden - vilket innebär att Fredrik Kempe har fantastiska fyra bidrag i finalen!

För övrigt tyckte jag faktiskt att tävlingens inramning lyfte en bit den här veckan - trots teknikstrul. Varför plockade man inte in Tiffany Persson förrän nu? Hon var helt klockren ikväll och hade funkat finfint som inslag under hela turnén!

Nu återstår finalen - men jag tror inte att någon av kvällens nya finalister kan göra en Robin Stjernberg och gå hem med segern på lördag! Därtill har vi alldeles för starka kort i final sedan förut… Du hittar alla finalisterna samt alla tidigare resultat på samlingssidan Melodifestivalen 2014.

Till final

Helena Paparizou - Survivor
Linus Svenning - Bröder

Duell 1

Outrigger - Echo vs. Helena Paparizou - Survivor

Duell 2

Linus Svenning - Bröder vs. Martin Stenmarck - När änglarna går hem

Övriga utslagna

5. State of Drama - All we are
6. JEM - Love Trigger
7. Ellinore Holmer - En himmelsk sång
8. Ammotrack - Raise your hands

Vilken är din favorit i finalen? Rösta!

Melodifestivalen 2014: Helena Paparizou och Linus Svenning till final! Reviewed by Pierre on 21:36:00 Rating: 5

Inga kommentarer:

All Rights Reserved by Pierre's Schlager © 2014 - 2015
Powered By Blogger

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *

Använder Blogger.