Top Ad unit 728 × 90

Senaste nytt

recent
no

Molly Smitten-Downes tävlar för Storbritannien!

En av eurovisionsäsongens stora snackisar har i vanlig ordning varit vem som kommer att representera popmusikens moderland Storbritannien i Eurovision Song Contest. Dessvärre har diskussionerna inte varit särskilt smickrande för britterna - frågan har mest varit vilken avsomnad karriär man lyckats skrämma liv i den här gången, vilket man sorgligt bäddat för under de senaste åren. Därför känns det extra kul att brittiska BBC verkar ha lämnat det spåret helt den här gången med ett fräscht ansikte med stor talang i kombination med en låt specialskriven för tävlingen.

Det handlar om den 26-åriga talangen Molly Smitten-Downes som man plockat upp via BBC Introducing, en plattform man använder för att lyfta fram nya osignade artister.

Ikväll presenterades hon och hennes eurovisionbidrag Children of the universe i tvprogrammet BBC Red Button. Låten har hon skrivit själv i samarbete med den svenske producenten Anders Hansson - och resultatet är det starkaste brittiska bidraget på ett bra tag - även om jag inte genast hör någon eurovisionvinnare här. Så här låter den, årets brittiska bidrag:

Härmed är 19 bidrag helt klara för Eurovision Song Contest 2014. Du hittar dem alla här.
Molly Smitten-Downes tävlar för Storbritannien! Reviewed by Pierre on 19:03:00 Rating: 5

Inga kommentarer:

All Rights Reserved by Pierre's Schlager © 2014 - 2015
Powered By Blogger

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *

Använder Blogger.