Top Ad unit 728 × 90

Senaste nytt

recent
no

Montenegro har presenterat sitt bidrag Moj Svijet

Det montenegrinska tvbolaget RTCG meddelade redan i november att man internt utsett Sergej Ćetković, en kille som sägs vara stjärna i hela det forna Jugoslavien, till Montenegros representant i Eurovision Song Contest - men först ikväll presenterades hans tävlingsbidrag Moj Svijet i en särskild presentationsshow.

Låten har han skrivit själv tillsammans med Emina Jahović-Sandal. Han berättar själv att låten är en typisk eurovisionlåt, samtidigt som den representerar honom själv och hans egna stil. Låten är inspelad både på engelska och montenegrinska och man har ännu inte bestämt sig för vilken av versionerna man tänker skicka till Köpenhamn.

Ah... jag gillar faktiskt det här efter en första lyssning. Montenegro har (åtminstone tillfälligt) lagt ner det där med att konstla till det och skicka astronauter och Euro neuro-pajasar och skickar istället en klassisk, lågmäld och riktigt vacker balkan-eurovision-ballad. Den lär inte rocka eurovisionvärlden och knappast vinna heller - men det känns faktiskt som läge för debut i eurovisionfinalen i år tycker jag! Här är årets bidrag från Montenegro, Moj Svijet med Sergej Ćetković:
Montenegro har presenterat sitt bidrag Moj Svijet Reviewed by Pierre on 21:54:00 Rating: 5

Inga kommentarer:

All Rights Reserved by Pierre's Schlager © 2014 - 2015
Powered By Blogger

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *

Använder Blogger.