Top Ad unit 728 × 90

Senaste nytt

recent
no

Motståndarna i Sveriges semifinal

Nu när alla bidragen är klara känns det som läge att ta en första ordentligt koll på vilket motstånd Sverige och Sanna Nielsen kommer att möta i semifinal ett!

Startordningen kommer ju precis som förra året att sättas ihop av det arrangerande tvbolaget - och så här långt vet vi bara att danska DR utlovat att det kommer att ske under de närmaste veckorna - men för att göra listan lite roligare har jag ordnat bidragen efter vad spelbolagen tror om dem just nu enligt den internationella spelsajten Oddschecker som lägger ihop oddsen från ett antal spelbolag från hela Europa.

Får man tro på spelbolagen så tävlar Sverige i en tuff semifinal. Sex av bidragen som tros sluta på topp tio återfinns i vår semifinal - men desto mer glädjande är ju att Undo är ett av dem! Just nu rankas Sverige som andrahandsfavorit till slutsegern efter Armeniens bidrag Not Alone med Aram Mp3.

Förutom toppbidragen finns också ett helt gäng bidrag som rankas lågt hos spelbolagen. Enligt dem ser det just nu ut som att Estland kniper den sista finalplatsen i semin, precis före Nederländerna som därmed alltså återgå till sin trista vana att bomma finaler efter förra årets succé för Anouk. Kul däremot att Montenegro ser ut att kunna gå till final för första gången.

Om nu spelbolagen har rätt vill säga. Jag tippar att en hel del lär hända med oddsen veckorna fram till tävlandet i Köpenhamn - även om jag nog tycker att det känns som att de åtminstone till stora delar är rätt ute.

Nu när alla bidragen är klara är det också dags att börja rösta och ranka - det gör du i omröstningen som finns inlagd under fliken Omröstningar i menyn längst upp på sidan!

Här är alla Sveriges semifinalmotståndare med länkar till respektive videor, siffran inom parentes anger hur bidraget rankas av spelbolagen just nu bland alla årets 37 bidrag - övriga bidrag hittar du här:

Semifinal I den 6 maj:

Armenien: Aram Mp3 - Not Alone (1)
Sverige: Sanna Nielsen - Undo (2)
Ungern: András Kállay Saunders - Running (4)
Belgien: Axel Hirsoux - Mother (5)
Azerbajdzjan: Dilara Kazimova - Start a fire (6)
Ukraina: Maria Yaremchuk - Tick-Tock (10)
Ryssland: Tolmachevy Sisters -  Shine (11)
Moldavien: Cristina Scarlat - Wild Soul (22)
Montenegro: Sergej Ćetković - Moj Svijet (24)
Estland: Tanja - Amazing (25)
Nederländerna: The Common Linnets - Calm after the storm (26)
Albanien: Hersi - One Night's Anger (27)
San Marino: Valentina Monetta Maybe (28)
Island: Pollapönk - No Prejudice (32)
Lettland: Aarzemnieki - Cake To Bake (34)
Portugal: Suzy - Quero Ser Tua (37)


Källa: Oddschecker
Motståndarna i Sveriges semifinal Reviewed by Pierre on 19:10:00 Rating: 5

Inga kommentarer:

All Rights Reserved by Pierre's Schlager © 2014 - 2015
Powered By Blogger

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *

Använder Blogger.