Top Ad unit 728 × 90

Senaste nytt

recent
no

Resultatet från andra semifinalen i Belgiens Eurosong

Vi har fortfarande kvar lite av helgen att rekapitulera! I söndags kväll fortsatte den belgiska uttagningen Eurosong med den andra semifinalen av tre där ytterligare fyra artister tävlade om två finalplatser - med låtarna de tävlar om en plats i Eurovision Song Contest med.

Än så länge är jag dock mer imponerad av den snygga inramningen i sändningen från Videohouse i Vilvoorde än av de tävlande bidragen. Nog valde tvtittarna och den röstande juryn att skicka rätt bidrag till final sett till hur de framfördes, men varken SIL eller Yass känns som något som skulle ta belgarna särskilt långt i Köpenhamn - då var faktiskt båda låtarna som gick till final i första semin (se här) bättre!

Bristen på bra låtar blev särskilt uppenbar som man gjorde det inte särskilt smarta - om än trevliga - draget att låta två av senares års starkaste belgiska eurovisionbidrag framföras som pausunderhållning, förra årets Love Kills med Roberto Bellarosa och Je T'adore med Kate Ryan från 2006. Helt klart den andra semins stora behållning! Nåja, en semi återstår - jag hoppas på en riktig vinnarlåt där!

Resultat semifinal II
Jurypoäng
1.
SIL
93
2.
Yass
89
3.
2 Fabiola feat. Loredana
84
4.
Axeela
81
Resultatet från andra semifinalen i Belgiens Eurosong Reviewed by Pierre on 18:32:00 Rating: 5

Inga kommentarer:

All Rights Reserved by Pierre's Schlager © 2014 - 2015
Powered By Blogger

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *

Använder Blogger.