Top Ad unit 728 × 90

Senaste nytt

recent
no

Så förändras framförandet av Undo i Köpenhamn

Idag avslöjade SVT och Sanna Nielsen hur man tänker förändra numret till Undo i Eurovision Song Contest i Köpenhamn!

Förändringarna handlar främst om att anpassa framträdandet till en större scen - vi kommer att känna väl igen oss från framträdandet hon tog hem segern i Melodifestivalen med.

Ljusringen av strålkastare kommer både att behållas och utökas från de tolv som användes i Melodifestivalen till arton i Köpenhamn. För att framhäva Sanna själv kommer hon att stå på ett glittrande åttakantigt podium i svart. Christer Björkman berättar att man kommer att uppleva att podiet inte har någon botten utan ser ut som en satellit som svävar.

Sanna kommer också att byta kläder. I Köpenhamn kommer hon att framträda i klänning, enligt henne själv i en kortare modell. Björkman säger att referensbilderna talar för att vi får se ben, det har hon ju både väldigt mycket och vackra av, så det hoppas vi på. Det ska vara elegant, smakfullt och modernt ... Det ska också vara på internationell nivå, det ska vara lyxigt och hon ska uppfattas som det hon är – en vuxen, men ung, stjärna.

Dessvärre får vi inte behålla kristallerna som hänger från taket i inledningen av framträdandet eftersom man inte får hänga något ifrån taket. Hoppet är dock inte helt ute för kristallerna - man inväntar ett förslag på hur de kan fästas i inramningen på scenen i stället.

Jag tycker det här låter riktigt lovande! Åtminstone om man i motsats till förra året gör rätt val av kläder. Jag har fortfarande varken kommit över eller förlåtit att man klädde Robin Stjernberg på temat klädstreck. Numret från Melodifestivalen hade redan det alla förutsättningar att stick ut och gripa tag, framför allt när man kommer till höjningen där strålkastarna riktas uppåt och ljuset reflekteras i en discokula och ut över hela publikhavet. Lyckas man driva det ännu ett par steg längre kan det bli riktigt maffigt - särskilt om man försöker fånga just det med ännu bättre kameravinklar. Det var faktiskt en bra bit mäktigare på plats i arenan än vad man lyckades förmedla genom tvrutan. Så här ser de nya scenskisserna ut:

Källor: SVT, Sanna Nielsens blogg.
Så förändras framförandet av Undo i Köpenhamn Reviewed by Pierre on 20:30:00 Rating: 5

Inga kommentarer:

All Rights Reserved by Pierre's Schlager © 2014 - 2015
Powered By Blogger

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *

Använder Blogger.