Top Ad unit 728 × 90

Senaste nytt

recent
no

San Marinos bidrag med Valentina Monetta har presenterats

I år kliver Valentina Monetta in i en liten och exklusiv grupp av artister - de som representerat sitt land i Eurovision Song Contest tre år på raken. Där finns sedan tidigare Lys Assia (representerade Schweiz 1956, 1957 och 1958), Corry Brokken (Nederländerna 1956, 1957 och 1958) samt Udo Jürgens (Österrike 1964, 1965 och 1966). Alla tre vann dessutom tävlingen vid ett av de tre tillfällena - ska Valentina leva upp till det så vill det till att hon går hela vägen i år!

San Marino var först ut av alla att meddela sin artist inför den här säsongen, redan i juni förra året faktiskt, men först idag har vi fått höra hennes tävlingsbidrag Maybe som precis som hennes båda tidigare bidrag The Social Network Song (Oh Oh - Uh - Oh Oh) och Crisalide (Vola) är ett samarbete med eurovisionveteranen Ralph Siegel.

Förra året återupprättade Valentina lite heder efter den där pinsamma Facebook-låten genom att uppnå San Marinos bästa placering hittills när hon blev elva i sin semi, precis utanför finalplatserna med Crisalide (Vola). Siegel verkar ha tagit fasta på att den låten fungerade hyggligt, för Maybe låter som den mer städade kusinen till den - en rätt klassisk eurovisionschlager, fast utan de dramatiska gesterna och den schizofrena tempoväxlingen i föregångaren.

Mitt mer konservativa eurovisionjag gillar det här en hel del, men även om Valentina nästan känns som en familjemedlem vid det här laget, någon man liksom vill krama om och ge en lyckospark - någon eurovisionseger blir det inte i år heller. Låten finns också i en version på italienska med titeln Forse. Här är den officiella videon till årets bidrag från San Marino:

San Marinos bidrag med Valentina Monetta har presenterats Reviewed by Pierre on 20:30:00 Rating: 5

1 kommentar:

  1. Är hon med nästa gång , 4 gånger, sätter hon ett oslagbart rekord.

    SvaraRadera

All Rights Reserved by Pierre's Schlager © 2014 - 2015
Powered By Blogger

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *

Använder Blogger.