Top Ad unit 728 × 90

Senaste nytt

recent
no

Ukrainas bidrag Tick-Tock har totalrenoverats!

Dagarna före jul blev Ukraina först av alla deltagarländer att bli klara med sitt bidrag till Eurovision Song Contest i Köpenhamn. Eller klara och klara förresten, med tanke på den nya versionen av vinnaren Tick-Tock med Maria Yaremchuk som har presenterats idag var man väl egentligen inte särskilt klara alls efter den nationella finalen! Låten har nämligen totalrenoverats och står knappt att känna igen i den nya versionen som hörs i den officiella videon som släppts idag!

Man har klippt och klistrat rejält! Text har ändrats och lagts till av svenska Sandra Bjurman, en del bitar av låten har det bytts plats på medan andra har plockats bort helt och allt har klätts i en både modernare och mer lättflytande skrud med hjälp av Stefan Örn.

Jag tycker den nya versionen är ett rejält lyft! Den förra versionen var stötig och full med tempodödande stopp medan den nya fungerar betydligt bättre i mina öron - det känns allt som att Ukraina kommer att kunna pricka in ännu en riktigt fin eurovisionplacering i maj! Så här låter den nya versionen:

Du hittar alla bidragen som är klara för Köpenhamn samt fler officiella videor här.
Ukrainas bidrag Tick-Tock har totalrenoverats! Reviewed by Pierre on 18:39:00 Rating: 5

1 kommentar:

  1. Nu låter det som en finalist!! Mycket bättre än förra!

    SvaraRadera

All Rights Reserved by Pierre's Schlager © 2014 - 2015
Powered By Blogger

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *

Använder Blogger.