Top Ad unit 728 × 90

Senaste nytt

recent
no

Videon till Finlands Something better med Softengine

Sedan det unga rockbandet Softengine vann den finska uttagningen Uuden Musiikin Kilpailu med Something Better i början av februari har det varit väldigt tyst omkring bidraget - att jämföra med förra året då det så här dags förra säsongen fanns ett rejält buzz omkring Krista Siegfrieds Marry Me. Inget gott tecken...

Nu har bandet, frontat av sångaren Topi Latukka, spelat in sitt bidrag på nytt, den här gången i en studio istället för garaget där man spelade in den första versionen. Man har dessutom spelat in en video en iskall natt på Vermo travbana i Esbo. Skillnaderna mot originalversionen är inte särskilt stora, men man har fått till en lite snyggare och mer slipad mix vilket gör likheterna med bandets förebilder Coldplay och Muse än mer tydliga. I mina öron låter det riktigt bra - jag hoppas den där tystnaden inte indikerar fullständig eurovisionflopp!

Här är de frusna grabbarna i Softengine i nya videon med den nya versionen av Something Better:

Videon till Finlands Something better med Softengine Reviewed by Pierre on 11:03:00 Rating: 5

3 kommentarer:

 1. Tja, det är ju ingen typisk konservativ Eurovision-låt som fansen brukar dyrka, och den är inte lika kontroversiell som förra årets bidrag så tystnaden är väl inte jättekonstig. Jag tror däremot att de klarar att gå till fina, eftersom de är helt ensamma i sin genre.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha nä, inte är den en fan-favorit, men just FÖR att den är ensam i sitt slag i år tycker jag den borde ligga åtminstone liiiite bättre till i förhandssnacket.

   Radera
 2. Den här låten har verkligen växt i mina öron och klättrat ordentligt på min topplista. Men är också lite osäker på hur det kommer gå för finnarna i tävlingen :/

  SvaraRadera

All Rights Reserved by Pierre's Schlager © 2014 - 2015
Powered By Blogger

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *

Använder Blogger.